printLogo
Onderhoud & reparatie van:

 BeamerlampJvc logoBarco Logo

Uw audio visuele apparatuur defect?

Snelle vakkundige reparatie door de specialist in onderhoud, reparatie en installatie van AV apparatuur. Onze klanten: van zakelijke gebruiker tot en met de grote broadcasters van Nederland.

Direct contact

Beamer installaties Almere

Wij verzorgen beamer installaties in Almere

Voor beamer installaties in Almere bent u bij DVS Almere aan het juiste adres. Beamers zijn voor veel bedrijven een belangrijk onderdeel geworden. Zo worden beamers onder andere gebruikt om producten te presenteren aan potentiële klanten. Ook op scholen zijn beamers onmisbaar geworden. In vrijwel alle Nederlandse scholen worden tegenwoordig beamers gebruikt om te presenteren. Beamers zijn dus niet meer weg te denken binnen de meeste bedrijven en scholen, maar niet iedereen heeft er veel verstand van. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de beamers helemaal naar behoren werken! Wanneer u de beamers laat installeren door ons dan kunt u er zeker van zijn dat deze het goed doen.

U kunt uw beamer installaties in Almere het beste aan ons overlaten omdat wij uitsluitend ervaren technici in dienst hebben. Wij weten precies hoe de beamers werken. U kunt de beamers dan ook beter door ons laten installeren dan door iemand die niet precies weet hoe de beamer in elkaar zit. Bij DVS Almere hebben we veel ervaring met het repareren van audiovisuele apparaten. Naast dat we beamers voor u kunnen installeren zijn wij dus ook in staat om deze te repareren. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het repareren van camera’s, microfoons, audio versterkers en andere audiovisuele apparaten.

Naast beamer installaties in Almere kunnen wij ook het beamer onderhoud verzorgen!

Bij DVS Almere kunnen we beamers voor u installeren en repareren, maar daarnaast ook onderhouden. We kunnen u aanraden om de beamers preventief te laten onderhouden. Op deze manier voorkomt u dat de beamer plots stopt met werken tijdens een belangrijke presentatie. Beamers hebben net als de meeste andere apparaten regelmatig onderhoud nodig voor een optimale levensduur. Met onze kennis op het gebied van deze apparaten kunnen wij dit onderhoud perfect voor u verzorgen. U kunt er zo zeker van zijn dat de apparaten lang mee kunnen gaan.

Heeft u een bedrijf nodig die beamer installaties in Almere voor u kunnen uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op! Heeft u al een beamer, maar is deze gestopt met werken? Dan kunnen wij deze hoogstwaarschijnlijk nog voor u repareren. In dit laatste geval zult u een RMA formulier moeten invullen en zullen onze ervaren technici kijken wat ze kunnen betekenen. Het lege RMA formulier vindt u op onze website. Wilt u graag meer informatie over onze diensten en producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem direct contact op