printLogo
Onderhoud & reparatie van:

 BeamerlampJvc logoBarco Logo

Uw audio visuele apparatuur defect?

Snelle vakkundige reparatie door de specialist in onderhoud, reparatie en installatie van AV apparatuur. Onze klanten: van zakelijke gebruiker tot en met de grote broadcasters van Nederland.

Direct contact

Camera reparatie Almere

Bij ons kunt u terecht voor een camera reparatie in Almere

Voor een camera reparatie in Almere kunt u ons benaderen. Voor veel mensen is hun camera een erg kostbaar bezit. Een goede camera kan erg duur zijn om aan te schaffen. Bovendien raken veel mensen na verloop van tijd ook gehecht aan hun camera. De camera was waarschijnlijk aanwezig tijdens veel belangrijke gebeurtenissen en reizen. Het is dus logisch dat mensen hun camera liever laten repareren in plaats van dat ze een nieuwe kopen. Een nieuwe camera aanschaffen kost nou eenmaal veel geld. Wanneer foto’s maken ook nog eens uw beroep is, dan is het zeer belangrijk dat de camera snel gerepareerd wordt! Bij DVS Almere werken veel ervaren technici die in staat zijn om uw camera weer te repareren. Behalve de camera’s zelf kunnen wij ook uw lenzen en statieven repareren.

Bij DVS Almere zijn we gespecialiseerd in het repareren van veel verschillende audiovisuele apparaten. Camera reparatie in Almere is slechts een van onze vele diensten. Wij weten van veel audiovisuele apparaten exact hoe deze werken. Hierdoor zien onze technici vaak meteen wat de oorzaak is van een bepaald probleem. Als iemand uw camera kan repareren, dan zijn wij dit wel! Wilt u de camera laten repareren? Vergeet dan ook niet een RMA formulier naar ons op te sturen. Alleen dan kunnen wij de camera reparatie voor u verzorgen. U kunt het RMA formulier op onze website downloaden zodat u deze vervolgens kunt invullen. Wij kunnen camera’s van veel verschillende merken repareren. Vraagt u zich af of wij ook uw apparaat kunnen repareren? Neem dan gerust contact met ons op. Zolang een apparaat nog te repareren is, zijn wij vrijwel altijd in staat om de reparatie voor u uit te voeren.

Onze diensten naast camera reparatie in Almere

Behalve camera reparatie in Almere verzorgen we hier nog veel andere diensten. Zo zijn we ook in staat om uw andere audiovisuele apparaten te repareren. Veel bedrijven schakelen ons bijvoorbeeld in voor het repareren en onderhouden van hun beamers. Ook wanneer u beamers wilt laten installeren kunt u ons hiervoor benaderen. Bent u benieuwd naar ons complete dienstenpakket? U vindt dan een overzicht van onze diensten op de homepage van de website. Bent u benieuwd of u voor een bepaalde dienst bij ons terechtkunt, maar vindt u deze niet terug op de website? Neem dan gerust contact met ons op, we kunnen onze mogelijkheden en uw wensen dan met u bespreken.

Neem direct contact op