printLogo
Onderhoud & reparatie van:

 BeamerlampJvc logoBarco Logo

Uw audio visuele apparatuur defect?

Snelle vakkundige reparatie door de specialist in onderhoud, reparatie en installatie van AV apparatuur. Onze klanten: van zakelijke gebruiker tot en met de grote broadcasters van Nederland.

Direct contact

Over ons

Digital Video Service is gevestigd in Almere op de Fioringrasstraat 2-4. Het bedrijf dat in 1990 is opgericht als eenmanszaak heeft zich in de afgelopen 24 jaar ontwikkeld in het verlenen van service aan professionele apparatuur dit houd in: reparatie, installatie en onderhoud van professionele audio en video apparatuur. In de begin jaren was de onderneming kleinschalig en op een andere locatie gevestigd. In de afgelopen jaren is Dvs-Almere uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met 5 personeelsleden. Het bedrijf heeft hoogopgeleide technici in dienst hierdoor word er hoogwaardig werk geleverd. Door deze hoogstaande kwaliteit in het verlenen van service, reparatie, installatie en onderhoud is DVS-Almere service center geworden voor grote merken als: Sony, Barco, Project Design, Panasonic  etc.

Een sterke eigenschap die DVS-Almere heeft is het samenwerkingsverband met Sony. Dvs-Almere is officieel service center van Sony Benelux. Hierdoor is DVS-Almere een official Parts dealer van Sony geworden. Zo heeft DVS-Almere toegang tot het gehele magazijn van Sony en kan hierdoor de kosten reduceren op logistiek en inkoop van onderdelen.

DVS-Almere is ooit begonnen in een klein pand en had als primaire inkomsten het repareren van audio en video. Maar door de veranderende markt  en als beginnend ondernemer, moet je op de markt kunnen inspelen om met de veranderingen mee te groeien. De afgelopen 5 jaar verleend  DVS-Almere ook service, reparatie, onderhoud en installatie op locatie. Dit heeft een bijdrage geleverd aan het netwerk, inkomsten en groei in grootte van het bedrijf. Verder is DVS-Almere een stabiel bedrijf omdat het geheel onafhankelijk opereert. Dit omdat het in bezit is van een eigen pand en hoog opgeleide technici en administratieve werknemers. Daarnaast is DVS-Almere financieel onafhankelijk omdat er geen door derde gefinancierde activa aanwezig zijn.

De Missie van DVS-Almere luid als volgt: Het zo goed mogelijk aanbieden van Service voor duurzame apparatuur waardoor er minder snel vervangen hoeft te worden, de klant geld bespaard en het milieu minder wordt vervuild.

De Visie van DVS-Almere is : DVS streeft ernaar om de huidige wegwerp economie tegen te gaan door apparaten kwalitatief en duurzaam te repareren.